draadmand xenos

Manden en kisten kopen? Bestel online op Xenos.nl.
Bekijk het hele assortiment decoratieve opbergmanden en kisten online op Xenos.nl. Wil jij nooit meer iets missen van Xenos? Ja, ik meld me aan voor de commerciële mailings van Xenos. Uw e-mailadres is niet ingevuld. Volg Xenos op.: Hobby Vrije tijd.
plastic borrelglaasjes hema
Opbergmand met deksel Malmö 40x35x39 cm Xenos.
Combineer voor een speels effect! Een industriële look creëer je door de juiste combinaties te maken tussen neutrale aardse kleuren, zwart, grijs en wit en robuuste materialen, zoals metaal en hout. Bij Xenos vind je allerlei industriële meubeltjes en decoraties.
plastic bekers xenos
Opbergmand met deksel Malmö 45x39x41 cm Xenos.
Terug te brengen in een Xenos winkel van jouw keuze. Let op: Indien je betaalt met Afterpay is retourneren in onze winkels helaas niet mogelijk. Bestel Opbergmand met deksel Malmö 45x39x41 cm. De levertijd is 1-2 werkdagen. Wil jij nooit meer iets missen van Xenos?
kartonnen kast
Opbergmand met dienblad 40x44.5 cm Xenos.
De draadmand heeft een diameter van 40 cm en is 40 cm hoog. Combineer dit zwarte exemplaar met andere opbergmanden en bijzettafeltjes van Xenos. Een industriële look creëer je door de juiste combinaties te maken tussen neutrale aardse kleuren, zwart, grijs en wit en robuuste materialen, zoals metaal en hout.
kroonluchter xenos
Tafeltje kopen? Bestel eenvoudig online op Xenos.nl.
Wanneer je op werkdagen voor 22.00u besteld heb je jouw tafel in de meeste gevallen de volgende dag al in huis. Wil jij nooit meer iets missen van Xenos? Ja, ik meld me aan voor de commerciële mailings van Xenos.
Opbergmand met dienblad Malmö wit 42x41 cm Xenos.
Gebruik Malmö als decoratieve draadmand naast de bank bijvoorbeeld. Het staat ook erg leuk om verschillende opbergbankjes en tafeltjes uit de Malmö-serie te combineren. Zo creeër je heel eenvoudig een speels effect. Een industriële look creëer je door de juiste combinaties te maken tussen neutrale aardse kleuren, zwart, grijs en wit en robuuste materialen, zoals metaal en hout. Bij Xenos vind je allerlei industriële meubeltjes en decoraties.

Contacteer ons

Zoeken naar draadmand xenos