draadmand houten deksel

Metalen mand met houten deksel zwart 38 x 38 x 395, cm Blokker.
De enige voorwaarde is dat de aankoop betaald is via IDeal, creditcard of cadeaukaart. Een metalen zwarte mand met een houten deksel inclusief handvaten. In de metalen mand kun je items opbergen zoals kussens, fleecedekens of tijdschriften. De mand is tevens te gebruiken als bijzettafel.
houten salon tafel
Draadmand metaal/hout koper Ø39x42 cm kopen? Manden KARWEI.
Hou je huis opgeruimd door rondslingerende spullen in de draadmand op te bergen. De draadmand van metaal heeft een houten deksel waardoor je de mand ook kunt gebruiken als bijzettafel. De draadmand is 42 centimeter hoog en heeft een diameter van 39 centimeter.
stofzuiger
Vind draadmand deksel op Marktplaats.nl.
Bijzettafel Tuintafel, Aardappelmand / Draadmand met Deksel. Leuk als bijzettafel of salontafel, een oude aardappelmand van verzinkt staal met een houten deksel. De deksel is gemaakt van een oude houten haspel en voorzien van een dubbele laklaag. De mand met deksel heeft een totale hoogste van 50cm en een diameter van 56cm.
VPN
Manden en kisten kopen? Bestel online op Xenos.nl.
Of moet het speelgoed van de kids opgeborgen worden in stijl? Ga dan voor een houten of rieten speelgoedkist met deksel. Voor het opbergen van sieraden en ander klein spul hebben we chique glazen kistjes die gezien mogen worden. Opgeruimd staat netjes!
Potteriemori.nl Metalen draadmand met deksel zwart rond Ø 56 cm x hoog 30 cm. tekstborden klokken krijtborden fotolijsten.
Metalen draadmand met deksel zwart naturel Ø 39 cm x hoog 30 cm. Zet op verlanglijst. Stevige metalen draadmand met houten deksel van mdf. Op de plaat en rand kunnen lichte oneffenheden zitten. Te gebruiken als bijzet tafeltje, plantentafel en leuke opbergmand.

Contacteer ons

Resultaten voor draadmand houten deksel